پر بازدیدترین
خبر های ورزشی
آمار سایت
امروز
-1
دیروز
-1
هفته
-1
ماه
-1
کل
-1
 
کد مطلب: 115774
نرمش اگر قهرمانانه نباشد دشمن بر تحريم جري مي شود
تاریخ انتشار : 1393/01/01
نمایش : 704

به گزارش پايگاه خبري تحليلي پيرغار، حجت الاسلام والمسلمين محمدعلي نکونام، نماينده ولي فقيه در چهارمحال و بختياري در پيامي خطاب به دکتر روحاني، رييس جمهور از دولت تدبير و اميد خواست که هيچ فرصتي به دشمن براي جري شدن داده نشود.

متن پيام به شرح زير است:

بسم الله الرحمن الرحيم

الامام امير المومنين علي بن ابيطالب عليه السلام: يُستَدَلُّ عَلي ادبارِالدُّوَل بِاَربَع ، تَضييع الاُصُول وَ التَمَسُّک بالفُروع ، وتقديم الاَراذل وَ تَأخير الاَفاضِل (غررالحکم ?????)

جناب حجه الاسلام والمسلمين آقاي دکتر روحاني رياست محترم جمهوري اسلامي ايران دام عزّه و توفيقه

با سلام وآرزوي توفيق روز افزون درخدمت خالصانه و درسايه تدبير و اميد و اعتدال

تکيه زدن حضرتعالي برکرسي رياست جمهوري اسلامي با رأي اکثريت امت اسلامي ايران بواسطه شعارهاي اعتدالگرايانه بارقه اي از اميد در دلها و نشاط محسوسي در حرکت موتور انقلاب اسلامي کشورمان ايجاد کرد.
شما خوب مي دانيد که رأي غالب رأي دهندگان به حضرتعالي نه از سر خستگي از اين جناح و آن جناح بود که مردم عموماً خواهان اصالت انقلاب و شعارهاي اصيل انقلابند، چندان به گروههاي سياسي نگاه تأثير پذيري ندارند. قطعا رمز موفقيت حضرتعالي وخوش نام ماندنتان تا آخر، بستگي به ميزان پايبندي به ارزشهاي اصيل اسلام و انقلاب است. انتظار مقام معظم رهبري و مردم و شهدا و در رأس همه روح بلند و ملکوتي حضرت امام از مسؤولان نظام حفظ عزّت اسلامي و تلاش براي زنده ماندن ارزش هاي ديني و انساني است چه عرصه هاي داخلي وچه عرصه هاي خارجي و خودتان هم ازعان داشتيد و مکرّر بيان کرده ايد که معناي اعتدال دست برداشتن از کرامت هاي انساني و انقلابي ملّت ايران نيست، غرور ملي اين مردم هرگز نبايد قرباني چراغ سبز هاي کساني شود که هيچگاه دل به ارتقاء و استقلال اين ملّت نبسته بلکه در تمام ادوار تاريخ و تمام صحنه هاي روياروئي چيزي جز خوي استکباري از خود بروز نداده اند.
خطّ سازشي که امروز پرچمدار آن حضرتعالي هستيد نبايد دشمن را به اين باور سوق دهدکه ملّت مقاوم وصبور ايران از تحريم و امثال آن خسته شده و رو به آمريکا آورده است، اگر تحريم از ناحيه مستکبران ظلمي عظيم بر ملّت ايران است القاء خسته شدن مردم از تحريم هم ظلم بزرگ ديگري است بر اين مردم غيور و قهرمان ؛
همه مي دانند در اثر مقاومت ايران اسلامي و در اثر جبهه مقاومتي که در جهان اسلام و غير اسلام گشوده شده و در اثر نگاه جهت دهندگي که دنياي مقابل استکبار به ايران اسلامي دارد آنکه نياز به مذاکره و رو آوردن به ايران دارد آمريکاست، خطّ سازش و اعتدال هرگز نبايد شتاب زده عمل کند و مدام در مقام راه گشائي براي مذاکره باشد، آنکسي بايد راه گشا باشد که نيازمند است؛
از دولت تدبير و اميد انتظار تدبير کيّس مآبانه هست که هيچ فرصتي به دشمن براي جري شدن داده نشود. نرمش اگر قهرمانانه نباشد دشمن بر تحريم جري مي شود و همانگونه که در برخي از اظهاراتشان مشاهده شد اميدشان بر تداوم تحريم بيشتر مي شود، اگر قهرمانانه نباشد نه تنها دست آوردي حاصل نمي شود که فشار ها بيشتر وآسيب هاي دروني هم افزايش خواهد يافت.
?- اميد وافر داريم که خط اعتدال و پرچم سازش، فرهنگ ناب امام راحلمان را چراغ راه قرار دهد و هرگز به امثال آمريکا دل خوش نکند که اينها بدون ترديد تا داعيه کدخدائي و اربابي جهان را دارند از ما جز اطاعت و دست برداشتن از شعار هاي اصيل انقلاب نمي پسندند و اگر با هرحيله اي هم به ما نزديک شوند اول مقصدشان شکستن خط مقاومت در منطقه و تحکيم پايه هاي رژيم صهيونيستي است.
ما همانگونه که رهبري عظيم الشّأن بارها فرموده اند بايد به خود متکي باشيم و مي توانيم، بايد به توانمندي ها وظرفيّت ها و استعدادهاي خودمان باور عميق داشته باشيم و با تعامل باکشورها و ملت هائي که پايبند احترام متقابل هستند در دنيا جاي پاي خود را روز به روز استحکام بخشيم و مي توانيم.
عذر خواهي مي کنم، مطالبي را يادآور شدم که مي دانم شما هم بهتر و عميق تر از امثال اينجانب به آن واقفيد ولي تذکارها خالي از فائده نيست.

?- اميد وافر ديگري هم داريم و آن اين که مبادا اطرافيان از جادّه اعتدال خارج باشند خوب مي دانيد که اگر اهالي افراط و اگر شعار دهندگان افراطي از هر دسته و گروه حلقه حصارتان شوند به کجا خواهد انجاميد کوبيدن بر طبل شعارهاي سياسي همانند برخي دوران هاي گذشته بازدارنده از خدمت است.
همين جا اجازه مي خواهم راجع به استانداراني که انتخاب مي شوند يادآور شوم آن چه را بهتر از بنده مي دانيد، استانهاي کشور بويژه بعضي استان ها مثل چهارمحال وبختياري به شدّت نيازمند فضاي کار و تلاش و نيازمند وحدت و همدلي و نيازمند حرکت اعتدال به معناي راستين خود مي باشند. استاني که اينجانب توفيق خدمتگذاري آن را دارم مردمي صادق و وفادار و همراه و همدل دارد، اين مردم تنها و تنها انتظارشان از دولت تدبير و اميد و اعتدال رفع فقر و محروميت است اين ها درحضور انقلابي کمبود ندارند به تبعيت از رهبري عزيز و فرزان? خود مدافع حضرتعالي و دولت شما هم هستند و از هر گونه حمايت دريغ ندارند در مراجعات مکرّر به اينجانب متقاضي اند که اگر بناست تغيير در مديريت اجرائي استان ايجاد شود فردي گزينش شود که به دور از هر گونه بازيگري هاي سياسي و جناحي سر در گرو خدمت و کار صادقانه داشته باشد و ...به لطف الهي فضاي دلنشين و مناسبي بر استان حاکم است که بايد تقويت شود مطمئن باشيد اينجانب و مردم خوب اين استان ياريگر شما و شعارهاي اعتدالگرايانه شما که مورد عنايت مقام معظم رهبري باشد هستند. بهترين خدمت شما به اين مردم و اين استان انتخاب فردي است متعهد و خادم و تلاشگر در جهت محروميت زدايي از استان./.
آرزومند توفيق بيشترتان.
محمد علي نکونام
نماينده ولي فقيه در استان چهارمحال وبختياري

منبع:tmechb.ir

 
 
 
ارسال کننده
ایمیل
متن
 
شهرستان فارسان در یک نگاه
شهرستان فارسان در يک نگاه

خبرنگار افتخاري
خبرنگار افتخاري

آخرین اخبار
اوقات شرعی
google-site-verification: google054e38c35cf8130e.html google-site-verification=sPj_hjYMRDoKJmOQLGUNeid6DIg-zSG0-75uW2xncr8 google-site-verification: google054e38c35cf8130e.html